LAURA, musta kaunotar
LAURA, musta kaunotar LAURA, musta kaunotar LAURA, musta kaunotar LAURA, musta kaunotar LAURA, musta kaunotar LAURA, musta kaunotar

LAURA, musta kaunotar

359,00 €
Sisältää alv. 24 %

LAURA Tämä upea rusettilaukku kuuluu mallliston klassikkolaukkuihin. Valmistan tätä laukkua tilauksesta, ja sitä kyllä kannattaa jo hieman odottaakin!

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 15 - 20 työpäivää

Laura on ihastuttanut ajattomalla muotoilullaan ja kepeällä naisellisuudellaan jo vuosikausia. Siinä on ripaus menneen maailman henkeä sovitettuna tämän hetken laukkumuotiin. Laura on ihanasti ajaton!

Tämä rusettilaukku sopii myös työkäyttöön. Sisään mahtuvat A4 kokoiset paperit suojataskussa (iso kirjekuorikoko). Laukku on todella ihana monikäyttölaukku. Sujuvasti sen kanssa solahdat vaikka suoraan toimistosta teatteriin. Kun lähdet tyttöjeniltaa viettämään, mahtuu laukkuun kutimien lisäksi tuliaiset emännälle ja omat tärkeät varusteet.

Lauraa koristaa näyttävä rusetti, tuo ikiaikainen naisellinen elementti ja aina niin ajankohtainen.

 Sankojen pituus on mitoitettu niin, että voit kantaa sitä olalla, käsivarrella tai kädessä. Laukku on ryhdikkääksi tuettu. Sen sisällä vuorissa on kaksi tilavaa taskua, nahalla kantattu vetoketjutasku ja nahkainen avotasku. Tästä laukkumallista löytyy usein perusmalliston lisäksi väritykseltään uniikkeja laukkuja.

Materiaali on hieno, ryhdikäs naudannahka, kestävä tekstiilivuori. Ja sitten tärkeä HUOMIO! Ennen kuin teet tilauksen, kerro viestillä  haluatko Laurasi himmeästi kiiltävästä vaiko korkeakiiltoisesta nahasta!


Ulkomitat

-sivun yläreuna lev. 40cm

-sivun alareuna lev. 28cm

-sivun kork. 28cm

-pohja lev. 10cm


Sankojen pituus n.65cm ja leveys n.2cm. 

Arvostelut 0 arvostelua