SINUHE
SINUHE SINUHE SINUHE

SINUHE

345,00 €
Sisältää alv. 24 %

SINUHE, PINKKI-/KIILTOMUSTA-/HOPEAPALLOT Ihastuta persoonallisella laukulla. Tilaa Sinuhe näillä väreillä tai kerro omat toivevärisi. Valmistan sen sinulle.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 20 - 40 työpäivää

Rennoista rennoin ja niin mukavasti olalle istuva on Sinuhe. Kun haluat laukun joka on tilava ja käytössä mukavan notkea, on Sinuhe sinun laukkusi. Sinuhen pyöreänkaarevaan muotoiluun  värikkäät tai hillityt pallot ovat paikallaan. Pallot koristavat laukkua sen kummallakin puolella. Sankalevennys olan kohdalla lisää käyttömukavuutta ja sangan persoonalliset alapalat ulkonäköä.

Laukun sisällä vuorissa on nahkainen avotasku  ja nahalla kantattu vetoketjutasku. Näiden värit on napattu pallojen värimaailmasta.

Nahka on sitkeä ja malliin mukautuva naudannahka, vuori nurjalta kosteuden pitäväksi laminoitu tekstiili.

Ja kyllä vain! Sinuhe on monen valinta myös reissu-, reeni- tai työlaukuksi mukavuutensa vuoksi!


Ulkomitat

-sivun leveys  54cm (levein kohta)

-sivun korkeus  32cm

-sivu/pohjakaitale levenee pohjaa kohti, leveys ylhäällä 2cm ja pohjassa 9cm.


Sanka

Sankapituus on soljella säädettävä. Säätämällä pituus asettuu välille 95 – 115cm. Huomioi että laukun kaareva muotoilu toimii hieman sankaa pidentäen. Tämä sangan mita riittää usein jo isollekin tytölle tai pojalle.

Sangan leveys solkikohdassa on 3cm, olkalevennyksen kohdassa 5cm  

                                       

Valmistan laukun sinulle tilauksesta. Mikäli sinulla on toiveita sangan pituuden tai pallojen värien suhteen niin laita viesti tänne verkkokaupan OTA YHTEYTTÄ kohtaan.

Arvostelut 0 arvostelua