JUJU EMPIRE
JUJU EMPIRE JUJU EMPIRE JUJU EMPIRE JUJU EMPIRE

JUJU EMPIRE

47,00 €
Sisältää alv. 24 %

JUJU EMPIRE Meikkilaukku tai suloinen ja kevyt pikkulaukku kesämenoihin. Luonnonvalkoisella pohjalla kohokuvioitu lämpimän kullanhohtoinen kukkakuvio.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Ottaisitko sinä tämän söpön ja kevyen pikkulaukun sulostuttamaan kesäpäivääsi tai -illan iloisia menoja? Juju Empire on kiva niin meno- kuin meikkilaukkunakin.

Juju Empire ihastuttaa kesäisen mekon kaverina tai antaa ilmettä vaikkapa farkkujen ja t-paidan kanssa. Sujauta laukku lenkistä ranteeseen ja nauti kesäsätä.

Meikkilaukkuna Juju on verraton. Laukussa on kivasti tilaa vähän runsaammallekin meikkikokoelmalle. Mukaan mahtuvat punat ja puuterit, siveltimet ja sävyttäjät. Mitä kivaa sun meikkivalikoimasta löytyykään. Laukku toimii matkalla pienten voide- ja shampoo/saippuapullojen kätkönä.

Sivun lenkistä ripustat laukun kylppärin naulakkoon. Näyttävä laukku on kaunis paremminkin esillä.

Nahka on hienoa naudannahkaa ja valikkoimasta löytyy myös kiiltoa ja kimallusta. Vuorikangas tiivis polyesteri joka on helppo puhdistaa.


Ulkomitat

-leveys 16cm

-korkeus 12 – 13,5cm

-reunan leveys alhaalla 8cm

-pohjan leveys 8cm


HUOM!

Isokuvioisten Jujujen ( musta/messinki Juju Rokokoo ja Juju Empire) kuviot poikkeavat kaikki toisistaan. Laukut ovat siis yksilöitä, jokainen oman näköisensä. Tämä johtuu siitä, että laukun osat leikataan nahan eri kohdista. Tähän ei voi tilaamalla vaikuttaa.

Arvostelut 0 arvostelua