DOMINO
DOMINO DOMINO DOMINO

DOMINO

165,00 €
Sisältää alv. 24 %

DOMINO Kirsikanpunaista, valkoista ja mustaa etupuolen ruuduissa. laukun takaosa ja sangat mustat.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Domino on tylikäs ja persoonallinen valinta. Osa Dominoperheen laukuista on yksilöitä, väritykseltään ainoita kappaleita, osa mallin laukuista taas klassista värisarjaa.

Laukun ruuduissa leikkivät valloittavat värit joskus villeinä yhdistelminä, toisinaan ne taas tyytyvät hillittyyn arvokkuuteen.

Laukun vetoketju sijaitsee yksivärisen takasivun yläosassa. Se jää käytettäessä piiloon ja näin kaunis ruudutus pääsee selkeänä oikeuksiinsa. Tämä ”takaketju” on myös käytössä turvallinen koska se on kätkössä vartalon puolella.

Laukun sisäpuolella vuorissa on nahkainen avotasku.

Domino on saanut lisää kokoa. Laukussa on nyt kivasti tilaa isollekin lompakolle muitten tärkeitten asioitten lisäksi. Mikäli hieman pienempi versio kiinnostaa, teen sitä tilauksesta (hinta 139€).

Laukku on erittäin tyylikkäästi toimiva kun pujottelet sangan kahdeksi ja kuljetat sitä olalla. Tietenkin se toimii myös sanka pitkänä, joko olalla tai cross body.

Materiaali hieno naudannahka, kestävä tekstiilivuori.


Ulkomitat lev.33cm kork.21cm


Sanka

- pituus on n.120cm tai toiveittesi mittainen. Sankapituuden erityistoive ilmoitetaan tilauksen viestikohdassa.

- leveys n.1,3cm


HUOM! Jos tuote on loppunut varastosta, tiedustele sitä. Laita viestisi tuonne kaupan alaosan lokeroon, OTA YHTEYTTÄ. Teen laukun sinulle tilauksesta. Tänne myös viestiä jos haluat tilata laukusta pienemmän version.

Arvostelut 0 arvostelua