PUIKKOLO
PUIKKOLO PUIKKOLO

PUIKKOLO

37,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

PUIKKOLO ruska, hehkuu syysvaahteran lämmintä keltaista. Sen pintaa elävöittää suklaanruskea kuviointi. Nahkainen sisävuori on vaalea.

Saatavuus 5 kpl
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Puikkolo on uutuustuote ja keksintöni sukkapuikoilla neulojille.

Kun työsi on levossa sujauta puikot koteloon ja napsauta neppari kiinni. Siellä ovat puikkosi tallessa, eivätkä silmukat karkaile. 

Jos neulot kuten minä, että ensin varsi ja kantapää ja sitten toisen varren kimppuun, Puikkolo on oiva apulaisesi. Jemmaa siis keskeneräisen työn puikot koteloon ja aloita toisen varren neulominen.  Valmis varsi pilkistelee iloisesti kotelon aukosta. Siinä se näkyy mitä tuli tehtyä ja sitten vain kilkuttelemaan toinen samanlainen.

Kiva on Puikkolo myös reissukaverina. Sinne mahtuu kaksi keskeneräistä sukkaa tai lapasta yhtä aikaa ja vielä vaikkapa varapuikotkin. Eipä pistele puikot kässypussin kankaan läpi eikä karkaile omille teilleen. 

Kyllähän se Puikkolo toimii ihan pelkkänä puikkojen säilytyskotelonakin. On tämä tuote suunniteltu niin tarkasti että normaalimittaiset puikot eivät aukosta hupsahda kun neppari on kiinni. 

Kotelon on valmistettu hienosta nahasta ja se on myös vuoritettu nahalla. Puikkolo on suunniteltu iloksi ja avuksi niille joilla puikot heiluvat ahkeraan.


HUOM! Jos tuote on loppunut varastosta, laita viestiä tuonne sivun alalaidan OTA YHTEYTTÄ kenttään. Teen sinulle Puikkolon tilauksesta.

Arvostelut 0 arvostelua