KAMU
KAMU KAMU KAMU KAMU KAMU

KAMU

57,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

KAMU/kaneli Se paras kaveri ja näppärä vyökukkaro iloisille patikkaretkille, huimille matkoille ja mukavaan arkikäyttöön. Nahka on kaunis kanelin sävyinen.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Kamu on näppäristä näppärin vyökukkaro. Litteän muotonsa takia voit sujauttaa sen vaikka takin liepeen alle piiloon. Kamuun mahtuu kännykkä, passi ja korttikotelo. Vielä on tilaa myös avaimille ja nenäliinalle.

Vyökukkaro on hienoa nahkaa. Takasivussa on leveä nahkainen lenkki, josta se kiinnittyy vyöhön. Vyö on tukevaa tekstiilinauhaa ja sen pituus on säädettävissä itselle sopivaksi. Vyö on musta. Näppärä ja tukeva solki lukitsee vyön kiinni. Voit kätevästi vaihtaa Kamun myös omaan lempivyöhösi.

Kamu on verraton kaveri matkoilla. Se on myös oivallinen kumppani kun patikoit ihanilla metsäpoluilla. Ruokakaupassa tai muilla shoppailureissuilla vyölläsi on Kamussa rahapussi ja avaimet.  Koiranomistaja lähtee lenkille ja sujauttaa Kamuun muutaman jätöspussin. Kamu sopii vallan mainiosti niin miehiseen kuin naiselliseenkin käyttöön!Mitat

Korkeus: 16cm

Leveys: 23,5cm

Vyö säädettävissä pituuteen 120cm asti. Tilauksesta saa myös pidemmän version. Tilaus sähköpostilla birgit.pyykko@gmail.com.

Vyön leveys: 4cm

Arvostelut 0 arvostelua