LAURA
LAURA LAURA LAURA LAURA LAURA

LAURA

Tuotetta rajoitettu erä.
359,00 €
Sisältää alv. 24 %

LAURAN koristeena ja katseen vangitsijana on upea messingin ja mustan sävyinen rusetti. Laukku on hieman kiiltävää mustaa nahkaa ja malli klassisen näyttävä.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Klassisen naisellinen muotoilu, näyttävän kokoinen ja hienostuneen selkeä, siinä se on, Laura. Tämä laukku on suunniteltu naiselle joka rakastaa yksinkertaista kauneutta ja sallii ripauksen rusetin leikillistä kepeyttä. Laukku on oivallinen valinta työlaukuksi. Siihen mahtuu näytöltään 15,6 tuumainen läppäri (ulkomitat 26 x 38cm) ja ne muut mitä työpäivän aikana mukaasi tarvitset. Laura on toki muutakin kuin työlaukku. Kun tarve ja tyyli kohtaavat on laukulla monta käyttötarkoitusta.

Sisällä vuorissa nahkainen avotasku ja nahalla kantattu vetoketjutasku. Vuori on tukevaa ja ryhdikästä tekstiiliä. Laukussa on irrotettava olkahihna. Kiinnityslenkit jäävät näkymättömiin sankojen taakse silloin kun et tarvitse pitkää olkahihnaa.

Laura on ryhdikäs ja voit kantaa sitä olalla, käsivarrella ja kädessä. Tässä näyttävässä laukussa on sitä jotakin!Ulkomitat

-leveys sivun yläosassa  46cm

-leveys sivun alaosassa  35cm

-korkeus  33cm

-pohjan leveys  10cm


Sangat

-pituus n.65cm

-leveys n.2,8cm

Arvostelut 0 arvostelua