KAMU-VYÖKUKKARO
KAMU-VYÖKUKKARO KAMU-VYÖKUKKARO KAMU-VYÖKUKKARO

KAMU-VYÖKUKKARO

Tuotetta rajoitettu erä.
69,00 €
Sisältää alv. 24 %

KAMU sinulle joka rakastat pallojen värileikkiä. Mustalla pohjalla kisailevat oranssi, turkoosi, fuksiaroosa, omenanvihreä ja violetti pallo.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 3 - 5 työpäivääKamu on hieman uudistunut! Etupuolen alakulmiin ilmestyi pienet tilavuutta antavat laskokset. Litteän mainio muoto säilyy silti edelleen.

Tämän vekkulin Kamun pallovärit mustalla pohjalla ovat oranssi, fuksiaroosa, violetti, turkoosi ja omenanvihreä.

Kamu on näppäristä näppärin vyökukkaro. Litteän muotonsa takia voit sujauttaa sen vaikka takin liepeen alle piiloon. Kamuun mahtuu kännykkä, passi ja korttikotelo. Vielä on tilaa myös avaimille ja nenäliinalle. Tilaa on myös keskikokokoiselle silmälasikotelolle kännykän kanssa.

Vyökukkaro on hienoa nahkaa. Takasivussa on leveä nahkainen lenkki, josta se kiinnittyy vyöhön. Vyö on tukevaa tekstiilinauhaa ja sen pituus on säädettävissä itselle sopivaksi. Vyö on musta. Näppärä ja tukeva solki lukitsee vyön kiinni. Voit kätevästi vaihtaa Kamun myös omaan lempivyöhösi.

Kamu on verraton kaveri matkoilla. Se on myös oivallinen kumppani kun patikoit ihanilla metsäpoluilla. Ruokakaupassa tai muilla shoppailureissuilla vyölläsi on Kamussa rahapussi ja avaimet.  Koiranomistaja lähtee lenkille ja sujauttaa Kamuun lemmikin namipussin. Ja miten kiva onkaan Kamu mekon, tunikan tai muun asun piristäjänä. Kamun kanssa kelpaa myös hienostella!

Kamu sopii vallan mainiosti niin miehiseen kuin naiselliseenkin käyttöön!


Mitat

Korkeus: 16cm

Leveys: 23,5cm

Vyön leveys: 4cm

Vyö säädettävissä pituuteen 120cm asti. Tilauksesta saa myös pidemmän version. Tilaukset verkkokaupan OTA YHTEYTTÄ  sähköpostiin


Arvostelut 0 arvostelua