KAMU-VYÖKUKKARO
KAMU-VYÖKUKKARO KAMU-VYÖKUKKARO KAMU-VYÖKUKKARO KAMU-VYÖKUKKARO

KAMU-VYÖKUKKARO

65,00 €
Sisältää alv. 24 %

KAMU-VYÖKUKKARO mustasta nahasta ja niittikoristeilla takaa katu-uskottavuuden. Menossa mukana metsäretkiltä metropoleihin. Valmistus vain tilauksesta.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 14 - 21 työpäivää

Kamu on hieman uudistunut! Etupuolen alakulmiin ilmestyi pienet tilavuutta antavat laskokset. Litteän mainio muoto säilyy silti edelleen.

Tässä Kamussa katseen vangitsee makee niittikoristelu. Nahka ja niitit on pettämätön yhdistelmä. Pue Kamu nahkahousujen, farkkujen tai kukkamekon kaveriksi ja se on just siinä! Tää Kamu on huikea kaveri festarimenoissa tai vaikkapa lavatansseissa, ihan missä ikinä sä liikut.

Kamu on näppäristä näppärin vyökukkaro. Litteän muotonsa takia voit sujauttaa sen vaikka takin liepeen alle piiloon. Kamuun mahtuu kännykkä, passi ja korttikotelo. Vielä on tilaa myös avaimille ja nenäliinalle. Tilaa on myös keskikokokoiselle silmälasikotelolle kännykän kanssa.

Vyökukkaro on hienoa nahkaa. Takasivussa on leveä nahkainen lenkki, josta se kiinnittyy vyöhön. Vyö on tukevaa tekstiilinauhaa ja sen pituus on säädettävissä itselle sopivaksi. Vyö on musta. Näppärä ja tukeva solki lukitsee vyön kiinni. Voit kätevästi vaihtaa Kamun myös omaan lempivyöhösi.

Kamu on verraton kaveri matkoilla. Se on myös oivallinen kumppani kun patikoit ihanilla metsäpoluilla. Ruokakaupassa tai muilla shoppailureissuilla vyölläsi on Kamussa rahapussi ja avaimet.  Koiranomistaja lähtee lenkille ja sujauttaa Kamuun lemmikin namipussin. Ja miten kiva onkaan Kamu mekon, tunikan tai muun asun piristäjänä. Kamun kanssa kelpaa myös hienostella!

Kamu sopii vallan mainiosti niin miehiseen kuin naiselliseenkin käyttöön!


Mitat

Korkeus: 16cm

Leveys: 23,5cm

Vyön leveys: 4cm

Vyö säädettävissä pituuteen 120cm asti. Tilauksesta saa myös pidemmän version. Tilaukset verkkokaupan OTA YHTEYTTÄ  sähköpostiin.Arvostelut 0 arvostelua