ROCK, mustaa nahkaa ja niittikoristelu
ROCK, mustaa nahkaa ja niittikoristelu ROCK, mustaa nahkaa ja niittikoristelu ROCK, mustaa nahkaa ja niittikoristelu ROCK, mustaa nahkaa ja niittikoristelu ROCK, mustaa nahkaa ja niittikoristelu ROCK, mustaa nahkaa ja niittikoristelu

ROCK, mustaa nahkaa ja niittikoristelu

139,00 €
Sisältää alv. 24 %

ROCK Tämä laukku tukee käyttäjänsä rock-henkistä tyyliä tai antaa kivaa särmää romantikolle. Saatavana tilauksesta.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 14 - 21 työpäivää

Musta nahka on mattapintainen  ja sen pinnan martiokuvio luonnollinen. Nahka on erittäin miellyttävän  ja notkean tuntuista, sitkeää ja laadukasta. Etusivussa on leikkaussaumaa myötäilevä niittikoristelu.

Rockin vuori on kestävää tekstiiliä ja sen toisella sivulla on nahkainen avotasku.   Olkahihnan pituus on soljella säädettävä. Se on kiinnitetty karabiinihakasilla laukun lenkkeihin. Voit siis käyttää laukkua myös ilman sankaa kun käännät lenkit taakse alas. Vetoketju sijaitsee laukun yläreunassa ja sen vedintä koristaa näyttävä hapsukoriste.

Mukaan saat sukkelasti mahtumaan kännykän, lompakon, passin ja huulipunat. Rock on laukku villiin menoon, romanttiseen mekkoiluun tai viileeseen fiilistelyyn. Rajana on vain oma kekseliäisyys  tyylissä ja pukeutumisen mielenkiintoinen asustaminen.


MITAT

leveys    yläosaasa 26cm, alaosassa 27cm

korkeus 15cm

pohjan leveys 4cm

sangan pituus säädettävissä 135cm pituuteen asti

sangan leveys n.1,7cm


Arvostelut 0 arvostelua