ROCK  Hellyyden helmikuun tarjous. Hinta nyt 90€ (norm. 139€)
ROCK  Hellyyden helmikuun tarjous. Hinta nyt 90€ (norm. 139€) ROCK  Hellyyden helmikuun tarjous. Hinta nyt 90€ (norm. 139€)

ROCK Hellyyden helmikuun tarjous. Hinta nyt 90€ (norm. 139€)

90,00 €
Sisältää alv. 24 %

ROCK, HELMIÄISBEIGE JA NIITTIKORISTELU Laukku sille joka rakastaa beigen ja mustan tyylikästä liittoa ja ei voi vastustaa niittien houkuttelevaa kutsua.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Lumoudutko väriyhdistelmästä, ovatko beige ja musta tärkeässä roolissa värimaailmassasi? Ota siis omaksi upea Rock. Hienossa nahassa on hillitty hohde, penenpieni kimallus joka kestää ja pysyy vauhdikkaassakin menossa. Beigeä laukkua terävöittävät musta vetoketju, musta olkahihna ja vetoketjun musta hapsukoriste.

Rockin vuori on kestävää tekstiiliä ja sen toisella sivulla on nahkainen avotasku.   Olkahihnan pituus on soljella säädettävä. Se on kiinnitetty karabiinihakasilla laukun lenkkeihin. Voit siis käyttää laukkua myös ilman sankaa kun käännät lenkit taakse alas. Vetoketju sijaitsee laukun yläreunassa.

Mukaan saat sukkelasti mahtumaan kännykän, lompakon, passin ja huulipunat. Rock on laukku villiin menoon, romanttiseen mekkoiluun tai viileeseen fiilistelyyn. Rajana on vain oma kekseliäisyys  tyylissä ja pukeutumisen mielenkiintoinen asustaminen.


MITAT

leveys    yläosaasa 26cm, alaosassa 27cm

korkeus 15cm

pohjan leveys 4cm

sangan pituus säädettävissä 135cm pituuteen asti

sangan leveys n.1,7cm

Arvostelut 0 arvostelua