NAMI
NAMI NAMI

NAMI

159,00 €
Sisältää alv. 24 %

NAMI, KAUNIS VIHREÄ ERI SÄVYISILLÄ VIHREILLÄ PALLOILLA KUVIOITUNA Nami on laukkumallistoni iloinen veikistelijä ja hyvän mielen tuoja.

Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Uudessa pallollisessa Namissa on reipas soljella säädettävä olkahihna. Pohjaan on lisätty hieman tilavuutta jotta se kookaskin silmälasikotelo mahtuu mukaan.

Vihreä Nami säväyttää raikkaalla iloisuudellaan. Se on laukku heräävään kevääseen, kauniisiin kesäpäiviin tai -iltoihin ja -öihin. Eikä sen käytttö pelkkään kevääseen ja  kesään rajoitu. Sinähän se päätät miten se toimii ympäri vuoden, ihanasti piristäen myös talven pimeimpinä päivinä. Laukku täydentää asujasi mieltymystesi mukaan niin arjessa kuin mukavissa menoissa. 

Materiaali on hienoa nahkaa ja vuori laadukasta tekstiiliä. Sisäpuolella on nahkainen avotasku. Laukun sulkee yläreunan vetoketju. Malli on kevyesti alaspäin levenevä ja pohjassa on tilaa myös syvyyssuunnassa. Sanka on kiinnitetty hopeanvärisillä metallihakasilla. Samaa väriä ovat lenkit ja vetoketjun vedin sekä sangan solki. Kuljeta laukkua olalla tai huolettomasti crossbody ja nauti siitä miten kivalta se sinulla näyttää.


NAMIN MITAT

korkeus 16cm

leveys    yläosassa 24cm, alaosassa 25cm

pohjan leveys 5cm

sangan pituus säädettävä 95cm-115cm

sangan leveys n.1,7cm

Arvostelut 0 arvostelua