KAMU-VYÖLAUKKU
KAMU-VYÖLAUKKU KAMU-VYÖLAUKKU KAMU-VYÖLAUKKU

KAMU-VYÖLAUKKU

97,00 €
Sisältää alv. 24 %

KAMU-vyölaukun mustalla pohjalla ilottelevat ihanat vihreät pallot, keväänvihreä, turkoosinvihreä ja kirkas "kääriänvihreä". Hetkellisesti vain tilauksesta!

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 15 - 20 työpäivää

Kamu-vyökukkaron kaveri on  tilava Kamu-vyölaukku.. Kun mukaan pitää mahtua kännykän ja pikkukukkaron lisäksi myös aurinkolasikotelo, on tämä vyölaukkukoko juuri sopiva.

Materiaali on hieman kuviopintaista l. martioitua ja mattaa nahkaa. Hihna on mustaa kestävää tekstiiliä ja lukko tukeva ns.reppulukko. Laukkua koristaa etusivussa värillisten pallojen ryhmä.

Vyölaukku on mainio kumppani jokapäiväiseen käyttöön. Se lähtee myös erittäin mielellään mukaasi retkille ja matkoille ja miten mainio se onkaan kun hyppäät pyörän satulaan. Siinä ne on tarpeelliset tavarat heti käden ulottuvilla eikä tarvitse niitä repun pohjalta kaivella. Käytä laukkua vyötäröllä tai heilauta se muodikkaasti crossbody, olan yli.

Kamun koko

- korkeus 20cm

- leveys 27cm

- kulmien laskokset antavat tilavuutta laukulle

Hihna

Voit valita pituuden S-M (pituus enintään 125cm) tai L-XL (pituus enintään 155cm) Muista laittaa tästä erillinen maininta tilausta tehdessäsi.

TÄMÄ VIHREÄ UUTUUS MYYTIIN HETI LOPPUUN JA SITÄ VALMISTUU PIAN LISÄÄ. TÄLLÄ HETKELLÄ SAAT SEN OMAKSESI VAIN TILAAMALLA JA TOIMITUSAIKA ON 2-3 VIIKKOA. TILAUS ONNISTUU SÄHKÖPOSTILLA!

Arvostelut 0 arvostelua