NAMI
NAMI NAMI NAMI

NAMI

149,00 €
Sisältää alv. 24 %

NAMI HEHKUVA MAGENTA Upea täyteläinen väri ja näyttävä rusetti - voiko laukku ollan tämän namimpi!

Saatavuus 4 kpl
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Oletko rusettinainen ihan jokaisena päivänä vai kuuluuko rusettilaukku niihin sun tärkeisiin tilaisuuksiin? Ihanaa kun ihan itse saa päättää missä ja milloin tätä söpöyttä käyttää! Nami on nimensä mukainen, suloinen ja herkkä. Se on laukku joka piristää arkea tai antaa sen viimeisen ilmeen menoasullesi. 

Materiaali on hienoa nahkaa ja vuori laadukasta tekstiiliä. Etusivussa on täyteläinen ja näyttävä rusetti. Sisäpuolelta löytyy nahkainen avotasku. Laukun sulkee yläreunan vetoketju. Malli on kevyesti alaspäin levenevä ja pohjassa on tilaa myös syvyyssuunnassa. Laukkuun mahtuu just ne tärkeät perusjutut, vaikka se komean kokoinen silmälasikotelo kännykän ja pikkulompakon kaveriksi.  Sanka on kiinnitetty hopeanvärisillä metallihakasilla. Samaa väriä ovat lenkit, solki jolla voit säätää sangan pituutta. Kuljeta laukkua olalla tai huolettomasti crossbody. Anna rusetin vietellä ja nauti siitä miten kivalta Nami sinulla näyttää.

Jos haluat vaihtaa laukkuusi välillä lyhyen hihnan, voit tilata sen lisävarusteeksi. Laita minulle sähköpostia ennen tilausta tuolla verkkokaupan viestikentässä. Sovitaan siitä sitten erikseen.


NAMIN MITAT

korkeus 16cm

leveys    24cm

pohjan leveys (syvyys) 3,5cm

sangan pituus säädettävissä  95cm-115cm

sangan leveys n.2cm

Arvostelut 0 arvostelua