KAMU-VYÖLAUKKU
KAMU-VYÖLAUKKU KAMU-VYÖLAUKKU

KAMU-VYÖLAUKKU

97,00 €
Sisältää alv. 24 %

KAMU, MUSTA / MUSTAT PALLOKUVIOT Himmeässä martiopintaisessa nahassa erottuvat hieman kiiltävämmät sileäpintaiset pallokuviot hauskasti.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Kamu-vyölaukku on tilava. Kun mukaan pitää mahtua kännykän ja pikkukukkaron lisäksi myös aurinkolasikotelo, on tämä vyölaukkukoko juuri sopiva.

Materiaali on himmeää ja kuviopintaista l. martioitua ja napakkaa nahkaa. Hihna on mustaa kestävää tekstiiliä ja lukko tukeva ns.reppulukko. Laukkua koristaa etusivussa hieman kiiltävämmästä ja sileästä nahasta ommellut pallokuviot..

Vyölaukku on mainio kumppani jokapäiväiseen käyttöön. Se lähtee myös erittäin mielellään mukaasi retkille ja matkoille ja miten mainio se onkaan kun hyppäät pyörän satulaan. Tämäkin Kamu on luotettava ja tyylikäs kaveri festareilla. Siinä ne on tarpeelliset tavarat heti käden ulottuvilla eikä tarvitse niitä repun pohjalta kaivella. Käytä laukkua vyötäröllä tai heilauta se muodikkaasti crossbody, olan yli.

Kamun koko

- korkeus 20cm

- leveys 27cm

- kulmien laskokset antavat tilavuutta laukulle

Hihna

Voit valita pituuden S-M (pituus enintään 125cm) tai L-XL (pituus enintään 155cm) Muista laittaa tästä erillinen maininta tilausta tehdessäsi.

Arvostelut 0 arvostelua