TANGO
TANGO TANGO TANGO TANGO

TANGO

Tuotetta rajoitettu erä.
425,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tango-laukun jäänsininen väri on persoonallisen kaunis. Laukku on kuin kohta pehmeän lumensa pudottava pilvi tai pienen sadekuuron aavistus iltataivaalla.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Tango on tilava naisellinen käsilaukku. Materiaali on tässä jäänsinisessä laukussa hienoa nahkaa. Sinistä elävöittää kevyt harmaa meleeraus joka antaa laukulle utuisen tunnelman. Kun arvostat suomalaista suunnittelua ja hienoa muotoilua sekä haluat näyttävän laukun, on Tango juuri sinua varten.  Laukussa on upeutta ja tyyliä!

Laukun muoto on klassisesti ylöspäin levenevä. Pohja on ovaalin muotoinen ja laukku pysyy hyvin pystyssä tasolla (hieno nainen ei koskaan laske laukkuaan maahan). Tämä pohjan muoto antaa myös tilavuutta laukkuun. Laukkuun mahtuu A4 kokoisten asioiden lisäksi vielä paljon muutakin. Viimeistellyn ilmeen antaa pohjaa kiertävä tere.

Yläreuna kaareutuu pehmeästi ja sankojen kiinnittyvät päät noudattelevat tätä muotoilua. Laukun suun sulkee vetoketju. Sisällä laukussa on nahalla reunustettu vetoketjutasku ja nahkainen avotasku. Vuori on kestävää tekstiiliä.


MITAT

leveys alhaalla                       35cm

leveys yläreunassa                43cm

korkeus laukun keskellä        30cm

pohjan leveys (levein kohta)  14cm

sankojen pituus yläreunan tasolta mitattuna  39cm

Arvostelut 0 arvostelua