TIKLI crossari/vyölaukku
TIKLI crossari/vyölaukku TIKLI crossari/vyölaukku TIKLI crossari/vyölaukku TIKLI crossari/vyölaukku TIKLI crossari/vyölaukku TIKLI crossari/vyölaukku TIKLI crossari/vyölaukku TIKLI crossari/vyölaukku TIKLI crossari/vyölaukku

TIKLI crossari/vyölaukku

145,00 €
Sisältää alv. 24 %

TIKLI Punainen crossari (vyölaukku/crossbody) on ihastuttava! Se sykkii voimaa ja energiaa ja tuntuuu niin omalta.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Onko sinustakin tullut vannotunut crossarin (crossbody/olkalaukun) käyttäjä? Enpä itse tiedä juurikaan mukavampaa pikkulaukkua kuin tämä Tikli. Voit siis heittää sen olan yli ristiin tai säätää sangan pituuden vyötäröllä pidettäväksi.

Irrotettava olkahihna antaa mahdollisuuden vaihtaa tilalle ohuempi ja näin laukku saa aivan erilaisen ilmeen, se käy vaikka juhlamenoihin. Vielä yksi vaihtoehto leveän sangan tilalle on rannelenkki ja silloinhan Tikli on jo pukuetiketin mukaan valmis iltapukujuhlaan.

Tikli on valmistettu hienosta nahasta ja sanka on tukevaa tekstiilinauhaa. Sangan päissä on tehosteena niitein kiinnitetyt nahkaosat. Karabiinihakaset ja pituuden säätäjä ovat hopean väriset kuten niititkin. Laukussa on tukeva tekstiilivuori ja siinä laukun värinen nahkainen avotasku johon sopii vaikkapa korttikotelo. Tikli on värillistä nahkaa. Sitä terävöittävät mustat nahkaiset lenkkien kiinnityspalat, musta vetoketju ja musta sanka.

Tämä crossari on mitoitettu niin, että kunnollisen silmälasikotelon lisäksi sinne mahtuu passi, kännykkä, korttikotelo, pikkupeili ja pari huulipunaa.  Vaihtoehtoisesti silmälasikotelon, passin ja kännykän kaverina voi olla pieni lompakko. Jokaisella on juuri ne itselle tärkeät asiat omassa laukussaan. Laukkuun kaavoitettu pyöreähkö muoto antaa kivasti tilaa.Tiklin mitat

leveys ylhäällä          28cm

leveys alhaalla          24cm

korkeus                     26cm

tilavuus taka/etusuunnassa  5cm

Sangan pituus on säädettävissä pituudesta 70cm pituuteen 110cm. HUOM! Mitta on sangan päissä olevat karabiinihaat mukaan lukien l. sangan kokonaismitta. Laukun yläleveys kiinnitysrenkaineen antaa pituutta 33cm lisää. Tämä on tärkeää huomioida jotta laukku asettuu hyvin myös lantiolle.

Voit tilata laukun myös pidemmällä sangalla, mitta pituudesta 85cm pituuteen 135cm. Muista laittaa silloin viesti tästä tilauksen yhteyteen verkkokaupan viestikenttään.

Myöskin näitä lyhyemmän sangan tilaaminen on mahdollista ja se tapahtuu samalla tavoin viestin avulla.

Arvostelut 0 arvostelua