KAMU
KAMU KAMU KAMU KAMU

KAMU

97,00 €
Sisältää alv. 24 %

KAMU Crossari/vyölaukku mustan ja hehkuvan punaisten sävyjen ystävälle. Pallovärit tulipunainen, ranskanpunainen, oranssi, fuksiamagenta ja aniliini.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Kamu crossari (crossbody/vyölaukku) on just niin mainio kun mukaan pitää mahtua kännykän ja pikkukukkaron lisäksi myös aurinkolasikotelo.

Materiaali on hieman kuviopintaista l. martioitua ja mattaa nahkaa. Hihna on mustaa kestävää tekstiiliä ja lukko tukeva ns.reppulukko. Laukkua koristaa etusivussa värillisten pallojen ryhmä.

Vyölaukku on mainio kumppani jokapäiväiseen käyttöön. Se lähtee myös erittäin mielellään mukaasi retkille ja matkoille ja miten mainio se onkaan kun hyppäät pyörän satulaan. Siinä ne on tarpeelliset tavarat heti käden ulottuvilla eikä tarvitse niitä repun pohjalta kaivella. Käytä laukkua vyötäröllä tai heilauta se muodikkaasti crossbody, olan yli.

Kamun koko

- korkeus 20cm

- leveys 27cm

- kulmien laskokset antavat tilavuutta laukulle


Hihnan mitta on säädettävissä pituuteen 125cm ( S/M koko). Jos haluat pidemmän (L/XL) hihnan laita siitä tieto verkkokaupan viestikenttään tilausta tehdessäsi. Hihnan leveys on 4cm.


Arvostelut 0 arvostelua