LOVE LETTER Upeasti hehkuva fuksiamagenta väri säväyttää.
LOVE LETTER Upeasti hehkuva fuksiamagenta väri säväyttää. LOVE LETTER Upeasti hehkuva fuksiamagenta väri säväyttää. LOVE LETTER Upeasti hehkuva fuksiamagenta väri säväyttää. LOVE LETTER Upeasti hehkuva fuksiamagenta väri säväyttää. LOVE LETTER Upeasti hehkuva fuksiamagenta väri säväyttää.

LOVE LETTER Upeasti hehkuva fuksiamagenta väri säväyttää.

Tuotetta rajoitettu erä.
187,00 €
Sisältää alv. 24 %

Laukku elämäsi ihanimpiin juhliin, hauskoihin hyppelöihin tai sähköistämään tunnelmaa siellä missä liikut. Anna värin viedä ja valloittaa!

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 5 - 7 työpäivää

Love Letter laukun muotoilu on saanut alkunsa kauniista rakkauskirjeestä. Läpän reunat ovat kuin kaihoisaan huokaukseen kaareutuneet ja sen edustaa koristaa herkästi veistetty sydän.

Laukku on hienoa nahkaa. Etusivun leikkauksiin on kaavoitettu laukulle tilaa antavaa väljyyttä. Se ei siis ole litteä, vaan luontevasti hieman muodokas. Laukun kiinnityksenä toimii läpän magneettilukko. Läpän sisäpuolelle, nahan alareunaan, on upotettu vetoketjutasku, joka asettuu laukun takasivun kohdalle. Vuori on kestävää tekstiiliä.

Laukussa on pitkä olkahihna. Kun pukeudut pitkään iltapukuun tai haluat käyttää laukkua sangattomana clutc-laukkuna voit kääriä hihnan laukkuun sisälle. Love Letter antaa ihastuttavan ja viimeistellyn lisän kun pukeudut tärkeään tapahtumaan tai haluat korostaa persoonallista naisellisuuttasi.

Laukkuun kuuluu saman värinen irrotettava olkahihna. Ennen kuin teet tilauksen mittaa toivomasi hihnan pituus. Ota mitta laukun reunasta, siitä kohtaa missä hihna tulee ulos laukun sivussa. Laita tieto minulle viestillä tilauksen yhteydessä.


Mitat

Korkeus                 17cm

Leveys                   25cm

Leveys läpän leveimmässä kohdassa 27,5cm

Syvyys etu/takasuunnassa 2,5cm


Sangan pituus  120cm tai toivomasi pituus

Sangan leveys  1cm

Arvostelut 0 arvostelua